Nová tarifa Easy je jednoduchšia, bez fixného poplatku

Predstavujeme nové tarify platobnej brány a platobných terminálov. Väčšine klientov doporučujeme tarifu Easy, ktorá sa vyznačuje jednoduchosťou a predvídateľnosťou nákladov. Naviac nemá žiadny fixný poplatok. V tarife Profi sa znížili sadzby pri najpoužívanejších platobných metódach.

Ušetrite za platobné služby – pre nových aj súčasných klientov sme pripravili aktualizované tarify platobnej brány a platobných terminálov. Vyznačujú sa jednoduchosťou a predvídateľnosťou nákladov a najvýhodnejšími sadzbami na trhu. Takže aj ten najmenší obchodník môže mať transakčný poplatok nižší ako jedno percento bez ohľadu na použitú kartu alebo iný spôsob platby.

Keď máte kaviareň v turistickej oblasti a prijímate bezhotovostné platby, sledujete, kto akurát platí. A viete, že keď vám pri terminále pípne kartou japonský turista, manželský pár z Ameriky alebo francúzsky podnikateľ, zaplatíte poriadny transakčný poplatok vo výške až niekoľkých percent. Taktiež keď máte e-shop s pneumatikami a živnostník u vás zaplatí zimné obutie firemnou kartou. 

Nič z toho nemusíte riešiť, pokiaľ zvolíte tarifu Easy v platobnej službe Comgate. Je úplne jednoduchá, bez ohľadu na použitý spôsob platby má jednotný transakčný poplatok vo výške 0,98 %. Jeho výška sa nemení, či už zákazník zvolí akúkoľvek platobnú kartu, bankový prevod, odloženú platbu alebo splátky. Naviac neobsahuje fixnú časť poplatku, je teda výhodná aj pri malých platbách. Pre všetky tieto vlastnosti doporučujeme tarifu Easy veľkej väčšine obchodníkov.

Pre tých s vyššími objemami platieb, povedzme napríklad od 300 tisíc Kč mesačne vyššie, sa môže hodiť tarifa Profi – obzvlášť pokiaľ chcú mať väčší prehľad o tom, akými typmi kariet alebo inými platobnými metódami u nich zákazníci platia. Aj tohto sadzobníka sa týka príjemná novinka: poplatky za najpoužívanejší spôsob platby, spotrebiteľskú platobnú kartu vydanú v EÚ, sú nižšie.       

platobný terminál Comgate

Nové tarify neaktivujeme automaticky všetkým klientom. Obchodníci si môžu sami vybrať, či je pre nich výhodnejšie ponechať si svoj súčasný sadzobník, alebo či by bolo lepšie prejsť na ten nový. Pre prechod kontaktujte zákaznícku podporu e-mailom na podpora@comgate.cz.

Svoj súčasný sadzobník zistíte napríklad v Klientskom portáli > Kontakty > Spoločnosť.

Minulé tarify platobnej brány a platobných terminálov nájdete tu.